Subscribe to RSS
banner

Kryetari i PBDNJ –së z. Vangjel Dule intervistë për aktualitetin politik në Abc News – [VIDEO]

Kryetari i PBDNJ –së z. Vangjel Dule intervistë për aktualitetin politik në Abc News -3/12/2020

 

 

 

abcnews. al

0 comments

Other articlesgo to homepage

Kryetari i PBDNJ –së z. Vangjel Dule intervistë në për MCN TV

Kryetari i PBDNJ –së z. Vangjel Dule intervistë në për MCN TV

Kryetari i PBDNJ –së z. Vangjel Dule intervistë në për MCN TV   Më poshtë mund të gjeni linkun e videos   https://youtu.be/ytz0q0Xx9J0

Kryetari i PBDNJ –së z. Vangjel Dule intervistë në Oranews [VIDEO]

Kryetari i PBDNJ –së z. Vangjel Dule intervistë në Oranews [VIDEO]

Tema kryesore dhe më e diskutuar e ditëve të fundit, ajo e koalicionit opozitar po tërheq vëmendjen e të gjithë skenës politike në vend. Kryetari i PBDNJ, Vangjel Dule i ftuar në Ora News ka thënë se koalicioni opozitar është më i madhi i 30 vieteve të fundit. Sipas z. Dules, opozita do të futet

Kryetari i PBDNJ –së z. Vangjel Dule intervistë për aktualitetin politik në emisionin “Top Talk” në Top Channel  [VIDEO]

Kryetari i PBDNJ –së z. Vangjel Dule intervistë për aktualitetin politik në emisionin “Top Talk” në Top Channel [VIDEO]

Kryetari i PBDNJ –së z. Vangjel Dule intervistë për aktualitetin politik në emisionin “Top Talk” në Top Channel   Më poshtë mund të gjeni linkun e videos   https://youtu.be/Vs4AQcsMP4U              

KOMUNIKATË SHTYPI –  10 dhjetor 2020

KOMUNIKATË SHTYPI – 10 dhjetor 2020

KOMUNIKATË SHTYPI Dita Ndërkombëtare dedikuar të Drejtave të Njeriut e sotmja, ndërkaq që situata dhe masat e marra për përballimin e Pandemisë Covid-19, na imponoi anulimin e veprimtarisë së kthyer tanimë në traditë të Takimit që PBDNJ organizon me faktorë të jetës politike, të shoqërisë civile dhe në veçanti të Minoriteteve Etnike dhe atyre socio-linguistike.

Fjala e Kryetarit të PBDNJ-së z. Vangjel Dule në mbledhjen e Aktivit  Kombëtar të PBDNJ-së – 10/07/2020

Fjala e Kryetarit të PBDNJ-së z. Vangjel Dule në mbledhjen e Aktivit Kombëtar të PBDNJ-së – 10/07/2020

Fjala e Kryetarit të PBDNJ-së z. Vangjel Dule në mbledhjen e Aktivit  Kombëtar të PBDNJ-së – 10/07/2020     VIDEO- NEWS24 Albania        

read more

Contacts and information

Social networks

Most popular categories

Buy This Theme
© 2011 Gadgetine Wordpress theme by orange-themes.com All rights reserved.