Subscribe to RSS
banner
 • Vangjel Dule...
  Kreu i PBDNJ­së, Vangjel Dule nuk ...

  Vangjel Dule shpërthen ndaj Ramës: Bën monologje delirante pa kuptim

  Kreu i PBDNJ­së, Vangjel Dule nuk i ka kursyer ‘sulmet’ ndaj kryeministrit Rama, duke e cilësuar atë ‘narcizist dhe burim ...
 • Kryetari i P...
  Deklaratë për shtyp   Kryetari i PBDNJ-së z. ...

  Kryetari i PBDNJ-së z. Vangjel Dule i ftuar në ceremonitë e inaugurimit të Presidentit Troump: Takime me shefin e Stafit, Reince Priebus,me shefin e Protokollit z. George Gigicos, me senatore dhe kongresmenë

  Deklaratë për shtyp   Kryetari i PBDNJ-së z. Vangjel Dule, i ndodhur në Washington me ftesë të Komitetit të Kongresit të SHBA  ...
 • Kryetari i P...
  Kryetari i PBDNJ-se z. Vangjel Dule ...

  Kryetari i PBDNJ-se z. Vangjel Dule intervistë në emisionin Top Story të gazetarit Sokol Balla [video] – 13/02/2017

  Kryetari i PBDNJ-se z. Vangjel Dule intervistë në emisionin Top Story, të gazetarit Sokol Balla - 13/02/2017   https://www.youtube.com/watch?v=ZfjDvGbn0ik https://www.youtube.com/watch?v=tZsZgxhpbjk Intervista Sokol Balla: Çfarë ndodhi ...
 • Intervista e...
  Intervista e Kryetarit te PBDNJ-se V. ...

  Intervista e Kryetarit te PBDNJ-se V. Dule ne emisionin “Zone e Lire” te Arian Canit

  Intervista e Kryetarit te PBDNJ-se V. Dule ne emisionin "Zone e Lire" te Arian Canit   https://www.youtube.com/watch?v=ghbx6-4b388        
 • KRYETARI I P...
  KRYETARI I PBDNJ-SË  VANGJEL DULE  INTERVISTE ...

  KRYETARI I PBDNJ-SË VANGJEL DULE INTERVISTE NE ABC NEWS 22/02/2017

  KRYETARI I PBDNJ-SË  VANGJEL DULE  INTERVISTE NE ABC NEWS 22/02/2017   https://www.youtube.com/watch?v=DdFbV5ZBqCY&feature=youtu.be

Opinionshow all opinion articles

Featured Category not specified
Dekriminalizimi i hipokrizise – Vangjel Dule Dekriminalizimi i hipokrizise – Vangjel Dule, Gazeta Panorama 28.11.2015
Dekriminalizimi i hipokrizise – Vangjel Dule Dekriminalizimi i hipokrizise – Vangjel Dule, Gazeta Panorama 28.11.2015

Dekriminalizimi i hipokrizise Vangjel Dule Gazeta Panorama 28.11.2015 Nisma ligjvënëse ” Për garantimin e integritetit të personave që zgjidhen, emërohen ose ushtrojnë funksione publike” në vetvete, në kushtet e një situate të shtetit të se drejtës dhe të demokracisë funksionale do të ishte përjetuar krejt ndryshe nga si ndodhi në Kuvendin tonë te enjten e

Census 2011, Deshtim i paralajmeruar!
Census 2011, Deshtim i paralajmeruar!

Përkatesia etnike, gjuha, dhe vendi i lindjes janë përdorur, shpesh, për të shprehur identitetin dhe përkatësinë kulturore të individëve në një shoqëri, karakteristika këto që hetohen në procesin e regjistrimit të popullsisë. Lëvizjet migratore dhe martesat e kombinuara janë dy fenomene sociale, që kanë sjellë vështirësi në matjen e përkatësisë etnike. Si pasojë e këtyre

Reagim ndaj deklarimeve të z.Spiro Ksera kundër PBDNJ
Reagim ndaj deklarimeve të z.Spiro Ksera kundër PBDNJ

Ligoraq Karamelo   Reagim ndaj deklarimeve të z.Spiro Ksera, Ministrit të Punës dhe Cështjeve Sociale, i cili në intërvistën e tij në gazetën “Koha Jonë” e cilëson PBDNJ-në si parti që nuk mbron interesat e minoritetit etnik grek në Shqipëri. “PBDNj është e vetmja parti politike që mbron interesat e minoritetit etnik grek në Shqipëri

read more

Contacts and information

Social networks

Most popular categories

Buy This Theme
© 2011 Gadgetine Wordpress theme by orange-themes.com All rights reserved.